Blog, Strana 32

Jak si správně rozdělit makra

Výpočet makroživin Všichni mluví o makrech. Ale jak můžete použít makro-založený přístup k dietě, p...

Proč bychom měli jíst ovesné vločky?

Proč jíst ovesné vločky? Pokud jde o sportovní výživu, po mnoho let byly sacharidy považovány za ne...

Olej z tresčích jater: Výhody a vedlejší účinky

Olej z tresčích jater a jeho účinky Jak název napovídá, olej z tresčích jater pochází z jater tresk...

Co je oxid dusnatý a jak funguje?

Co je oxid dusnatý? Z biochemického hlediska je oxid dusnatý (NO) jednoduchá molekula, molekula kys...

Výhody a použití inositolu

Co je inositol? Inositol je jednoduchý sacharid, který se přirozeně vyskytuje v rostlinném světě a ...

Výhody a účinky kyseliny hyaluronové

Co je kyselina hyaluronová? Kyselina hyaluronová může znít děsivě, ale ve skutečnosti je to zcela p...

5 způsobů, jak pracovat s rozpočtem

Jak pracovat s rozpočtem? V závislosti na tom, kde žijete, pracujete nebo studujete, je často jedno...

Co je to dieta 80/20 a jaké jsou její výhody?

Pokud jde o diety, existuje spousta možností na výběr. Můžete sledovat makra nebo kalorie, vynechat ...

Základní doplňky stravy vhodné pro vegany

Doplňky stravy pro vegany Kdybych mohl jako vegan přidat kilo ke svému dřepu za každého člověka, kt...

L-tyrosin: Benefity, dávkování a nežádoucí účinky

Co je L-tyrosin? L-tyrosin je aminokyselina, která je považována za „neesenciální“. Aminokyseliny j...

Nahoru
679 položek celkem
Zpět do obchodu