Autor fotografie: Markus Spiske/pexels.com Jaký je optimální příjem bílkovin? Už víte, že ...
Blog, Strana 45
Výpočet makroživin Všichni mluví o makrech. Ale jak můžete použít makro-založený přístup k dietě, p...
Proč jíst ovesné vločky? Pokud jde o sportovní výživu, po mnoho let byly sacharidy považovány za ne...
Olej z tresčích jater a jeho účinky Jak název napovídá, olej z tresčích jater pochází z jater tresk...
Co je oxid dusnatý? Z biochemického hlediska je oxid dusnatý (NO) jednoduchá molekula, molekula kys...
Co je inositol? Inositol je jednoduchý sacharid, který se přirozeně vyskytuje v rostlinném světě a ...
Co je kyselina hyaluronová? Kyselina hyaluronová může znít děsivě, ale ve skutečnosti je to zcela p...
Jak pracovat s rozpočtem? V závislosti na tom, kde žijete, pracujete nebo studujete, je často jedno...
Pokud jde o diety, existuje spousta možností na výběr. Můžete sledovat makra nebo kalorie, vynechat ...
Doplňky stravy pro vegany Kdybych mohl jako vegan přidat kilo ke svému dřepu za každého člověka, kt...